Annonsera

Välkommen att annonsera hos 118 700
118 700 erbjuder dig som annonsör en möjlighet att synas just där dina kunder söker efter dig. Med en annons hos oss når du effektivt ut till potentiella kunder. 118 700 är den givna sajten för alla som letar efter ett företag, en privatperson eller en specifik webbutik. Genom att annonsera på 118 700 hjälper vi dig att lyfta fram din verksamhet i ljuset och du får möjligheten att locka till dig många utav våra besökare till din sajt.

Att annonsera online är snabbt och effektivt och du når ständigt nya kunder. Genom att synas på 118 700 är du alltid närvarande i det ögonblick då en kund letar efter dig och dina tjänster eller produkter. En annons är ett effektivt marknadsföringsverktyg och fungerar som en kontaktskapare och ett ansikte utåt. Vi har ett av de största nätverken för onlineannonsering och är på så sätt en av de snabbaste vägarna för köpare och säljare att hitta varandra.

Vårt breda utbud av söktjänster ger dig chansen att möta dina tilltänkta kunder på deras villkor och synas just där de väljer att söka efter dig. Genom våra söktjänster hittar våra användare rätt på en gång och genom en annons hos oss skjutsas dem vidare direkt in på din sajt. Kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett annonsförslag som passar just dig och din verksamhet.

Kontakta oss

Namn:

E-post:

Meddelande:

Kontrollkod:
Captcha

Såhär kan du annonsera

Ditt företagsnamn i fetstil
Med en fetare och större stil på ditt företagsnamn syns du mycket bättre och hamnar högre upp i resultatlistan.

Direktlänk till din webbsida
I resultatlistan kan du ha en direktlänk till din webbsida, detta underlättar för kunderna att kunna klicka sig direkt in på din hemsida.

Sponsrad länk med text
I nedre kanten på 118 700 finns det plats för fyra textbaserade annonser. Annonsen innehåller ditt företagsnamn i fetstil en kortfattad beskrivning samt en direktlänk till din webbsida.

Din logotyp i resultatlistan
Du kan visa upp ditt företag i resultatlistan på 118 700 genom att ha med din logotyp till höger om ditt företagsnamn. Det ger dig extra uppmärksamhet och ökar chansen att kunden väljer just ditt företag.

Banner
Banner är det absolut effektivaste annonseringssättet på 118 700. Bannern har en fast placering överst på resultatsidan och är direkt länkad till ditt företags webbsida. Bannern syns när användaren aktivt söker efter ditt företag.

Infosida
En infosida på 118 700 fungerar som en enkel hemsida. På infosidan presenteras ert företag i både bild och text. Förutom kontaktuppgifter som besöksadress, postadress och telefonnummer kan även denna information visas på infosidan: