Vi söker säljare

Namn:

*

Adress:

Telefonnummer:

*

Mobiltelefon:

*

E-post:

Vad har du jobbat med tidigare?

Varför skulle du vilja ha detta jobbet? *

Kontrollkod: Captcha

*

Sugen på en ny utmaning? Bli säljare för 118 700!

118 700 är Sveriges billigaste nummerupplysning som du når via webb och telefon dygnet runt. Dagligen besvarar vi tusental samtal från människor som behöver hjälp med att hitta ett telefonnummer eller en adress till ett företag, en privatperson eller en specifik webbutik. Vi erbjuder också en rad andra kringtjänster såsom vägbeskrivning, kartor, telefonpassning, och väderprognoser. Idag är vi över 100 medarbetare och vi planerar att anställa ytterligare 50 personer till våra regionala kontor.

Nu eftersöker vi fler resultatinriktade och drivna säljare med eller utan försäljningserfarenhet som vill bli en del av något av våra glada säljteam. Vi bedriver vår verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Gävle, Linköping, Karlstad, Västerås, Norrköping, Halmstad, Kalmar och Helsingborg.

Du kommer att bearbeta kunder ur vårt kundregister via telefon för att sälja in annonser, banners, logotyper och införanden på 118 700:s webbsida. Dina kunder är företag inom alla tänkbara branscher runt om i Sverige. Din personlighet är av största vikt för oss och vi ser gärna att du är socialt kompetent och arbetar lika bra självständigt som i grupp. Eftersom all försäljning sker via telefon måste du kunna tala och skriva obehindrat på svenska. Som säljare hos oss arbetar du aktivt på lokal-, regional- samt rikstäckande nivå. Du ingår i ett team, men arbetar fritt med eget kund- och resultatansvar.

Vi ser till att du har rätt kunskap och rätt hjälpmedel från starten och erbjuder dig en gedigen säljutbildning, vidareutveckling, säljresor, säljtävlingar och roliga kickoffer. Detta är tillfället för dig som kanske har funderat på att bli säljare eller drömmer om att göra en helomvändning och byta bransch rakt av. Ge dig själv chansen och fatta beslutet som kan komma att förändra ditt liv!

Tycker du det låter intressant? Då vill vi att du omgående fyller i formuläret här intill och klickar på skicka så kontaktar vi dig inom kort!