118700.se
Använd min nuvarande position

Om 118 700

Vad är 118 700?

Om 118 700
118 700 är en mångsidig nummerupplysning, en kombination av alla nummerupplysningarna du är van vid att använda, men med den stora skillnaden att vi är billigast. Du kan surfa in på 118700.se eller ringa till oss.Vi finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig att hitta det du söker. När du behöver ett telefonnummer eller en adress till ett företag, en privatperson eller en specifik webbutik ska du vända dig till oss på 118 700. Genom vår karttjänst kan du hitta vägen till företag och privatpersoner samt söka på exakta adresser.Om sökningen ger fler träffar än en visas alla på kartan, och de presenteras även som text i en lista till höger om kartan. Vi uppdaterar vår information kontinuerligt och vi ger dig alltid fullständiga adressuppgifter, telefonnummer, e-postadresser och webbadresser när du hör av dig till oss.

Vad kostar det att ringa till 118 700?
När du ringer till 118 700 debiteras du en öppningsavgift på 9,90 kronor och sedan lika mycket per samtalsminut. Öppningsavgiften och minutpriset är desamma oavsett vilken operatör du har eller vilken tid på dygnet du ringer. Ordinarie operatörskostnader kan tillkomma. Ett normalt samtal tar cirka en halv minut. Vi krånglar inte till det, vi vill bara erbjuda Sveriges billigaste nummerupplysning.

118 700 - nummerupplysning till folket!

Indelat i 6 enkla steg

Sök på allt
Under ”Sök på allt” kan du valfritt söka efter precis vad du vill. Du kan ange bransch, sökord, personnamn, företagsnamn, telefonnummer eller adress i sökfältet. Sedan klickar du på ”Sök”, svårare än så är det inte!

Företag
Du hittar rätt företag genom att skriva in företagsnamn, telefonnummer, adress eller ett specifikt sökord i sökfältet. Du kan också söka på den bransch som företaget tillhör. Några sekunder efter att du klickat på ”Sök” får du en rad företag presenterade framför dig.

Personer
Hitta nummer och adresser till privatpersoner genom att ange namn, telefonnummer eller adress i sökfältet. Sedan behöver du bara klicka på ”Sök” för att få utförligare information om personen du söker.

Produkter
Du kan ta hjälp av 118 700 när du letar efter en viss produkt online, du kan snabbt skriva in ditt sökord i sökfältet under produktfliken, till exempel ”hushållsprodukter”. När du klickar på ”Sök” får du en lista med webbutiker som kan erbjuda dig just hushållsprodukter.

Karta
Hitta vägen till företag, privatpersoner, tjänster och produkter via vår karttjänst. Sök genom att skriva in geografiska begrepp så som adress och postort eller genom att ange ett exakt sökord. Om sökningen ger fler träffar än en visas alla på kartan, de presenteras även som text i en lista till höger om kartan tillsammans med detaljerad information.

Webben
Undrar du vem som vann nobelpriset i litteratur förra året? Skriv in din fråga i sökfältet under webbfliken. Med hjälp av den kraftfulla sökmotorn Google får du svaret presenterat framför dig inom några sekunder.

Så fungerar det

Telefon
Ring 118 700 om du vill ha personlig service och vill komma åt hela vårt utbud även när du inte sitter framför en dator. Vi hjälper dig att finna det du söker, allt från telefonnummer, adresser, postnummer, samt annan närliggande information. Vi som hjälper dig när du ringer är alla placerade i Göteborg och du kan nå oss dygnet runt.